مجله صنعتی

مجله صنعتی وبلاگی برای معرفی موضوعات صنعتی و معدنی است که به شما کمک می کند که به پاسخ سوالات خود برسید.

مجله صنعتی

مجله صنعتی وبلاگی برای معرفی موضوعات صنعتی و معدنی است که به شما کمک می کند که به پاسخ سوالات خود برسید.

۱۳ مطلب در آذر ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

صادرات فرصت خوبی‌ است تا نگاهی به این بخش مهم از اقتصاد کشور که قادر به ایجاد توان و ظرفیت برقراری روابط و تعامل مثبت و پایدار بین‌المللی برای کشور می‌باشد،‌ بیندازیم. می‌دانیم که سیاستگذاری‌های ناصحیح در بدنه اقتصاد کشور سبب شده است ایران به یک کشور «ارزان بفروش و گران بخر» تبدیل شود. از خودمان بپرسیم آیا در حال حاضر این کارشناسان دولتی هستند که باید بگویند چه چیزی باید در کشور تولید شده و چگونه وبه کجا صادر شود؟ جواب مشخص است، چون هیچ استراتژی مناسبی برای افزایش خلق ثروت در کشور توسط سیاستگذاران اقتصادی وجود ندارد، چنین توانی نیز موجود نیست و اصولا اگر دولت به انجام درست فعالیت‌های سیاستگذاری و نظارتی خود بسنده کرده و اجازه دهد که بخش‌خصوصی و صادرکنندگان با اختیارات کامل و با کمترین مانع فعالیت کنند، مطمئن هستیم که صادرات به‌درستی انجام یافته و توسعه خواهد یافت و به تبع آن بخشی از مشکلات اقتصادی قابل رفع بوده و نتیجه آن افزایش ثروت برای کل جامعه خواهد بود.
سرفصل‌های مهم در این مبحث را اگر مرور کنیم، این موارد خودنمایی می‌کنند:
اگر وضعیت لجستیک کشور تقویت شده و روابط تجاری خارجی با همسایگان جهان بهبود یابد، با توجه به موقعیت ژئوپلیتیک جغرافیایی کشور که به عنوان صلیب طلایی کریدورهای شمال -‌ جنوب و شرق -‌ غرب محسوب می‌شود می‌توان تا دیر نشده کشور را به شاهراه تبادلات اقتصادی جهان و ‌هاب صنایع تبدیلی و خلق ارزش‌افزوده مبدل کرد. کریدورهای مختلف بین‌المللی که سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در جهان روی آن انجام می‌شود، گویی از دید مسؤولان ما به دور مانده است. متصل شدن به چنین ظرفیت‌هایی، وضعیت اقتصادی کشور را به شدت متحول و اقتصاد ما را به بخشی جدایی‌ناپذیر و ایمن از مخاطرات خواهد کرد ولی به دلیل عدم وجود تفکر و استراتژی مشخص تولیدی و صادراتی، برنامه‌های‌ اثربخشی مشاهده نمی‌شود.

مهم است که باید در رابطه با تجارت چه درخصوص توان داخلی و چه در رابطه با بازارهای هدف، اطلاعات و آمار همه جانبه و روزآمد و کاملی داشته باشیم تا با تحلیل‌های دقیق، برنامه‌ها و اقدامات عملی جدی را میسر کرده و با چشمانی باز در بازارهای هدف حضور داشته باشیم. بازرگانی که می‌خواهد در یک بازار به فعالیت بپردازد، باید از قوانینی که در آنجا اجرا می‌شود اطلاع داشته، سلیقه و رفتار مصرف‌کنندگان و کارکرد رقبا در آن بازار را به خوبی بشناسد و این اطلاعات باید شامل آمارهای دقیق و مستند و اطلاعات منبعث از مطالعات روزآمد بازار باشد.

  • تقویت مشارکت و سرمایه‌گذاری‌های مشترک برای حضور در بازارهای بین‌المللی
  • ایجاد سهولت در تأمین منابع مالی مورد نیاز
  • در دسترس قرار دادن آموزش‌های تخصصی مورد نیاز و تأمین سرمایه انسانی خبره صادراتی
  • اتخاذ سیاست‌های تشویقی از قبیل تخصیص و پرداخت به‌‌موقع جوایز ویژه صادراتی
  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

 

 

کشور ایران با داشتن ذخایر عظیم نفتی و گازی، یکی از بازیگران اصلی در بازار جهانی این انرژی ها می باشد. صنعت نفت علاوه بر تامین نیازهای داخلی، به  تقویت روابط اقتصادی و سیاسی با کشورهای دیگر کمک می‌کند. صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی، به ویژه به کشورهای آسیایی و اروپایی، موجب تقویت روابط تجاری و دیپلماتیک ایران با این کشورها می‌شود و به ارتقاء جایگاه کشور در معادلات منطقه‌ای و جهانی می‌انجامد.

صنعت نفت با ایجاد فرصت‌های شغلی گسترده در بخش‌های مختلف از استخراج، پالایش، حمل‌ونقل تا خدمات فنی و مهندسی، نقش مهمی در کاهش بیکاری و افزایش رفاه اجتماعی دارد. همچنین، توسعه این صنعت به رشد و تقویت صنایع وابسته مانند پتروشیمی، پالایشگاه‌ها، صنایع شیمیایی و تولیدات انرژی کمک می‌کند. این امر موجب ایجاد زنجیره‌های ارزش افزوده و توسعه پایدار در بخش‌های مختلف اقتصادی می‌شود.

یش از ۶۰ درصد سرمایه‌گذاران صنعت نفت معتقدند که تقاضا برای فراورده‌های این حوزه تا سال ۱۴۰۹ (۲۰۳۰میلادی) به بالاترین اندازه خود می‌رسد. پالایشگاه‌ها برای پاسخگویی به این نیاز بازار لازم است سطح ایمنی را برای کارکنان خود ارتقا دهند. این در حالی است ضریب پایین بازیافت نفت در کشور که کمتر از ۳۰ درصد تخمین زده می‌شود از بزرگ‌ترین چالش‌های فناورانه امروز صنعت نفت است.

این یعنی اگر قریب به ۷۰۰ میلیارد بشکه نفت داشته باشیم، فقط حدود ۲۰۰ میلیارد بشکه آن قابل دستیابی است. چالش دیگر افزایش هزینه‌های عملیاتی است. تجاری‌سازی منابع نامتعارف فسیلی،‌ تولید آلودگی‌های محیطی، پیچیدگی فرایندهای حفاری، جستجو برای ذخایر جدید در مکان‌های سخت‌گذر از دیگر چالش‌های این حوزه است.

در واقع محصولات و راهکارهای یکپارچه، به صنایع نفت، گاز و انرژی کمک می‌کند تا مسیر تحول دیجیتال را به سلامت و با تمام توان بپیمایند و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوپدیدصنعت بهره‌وری را افزایش دهند و راهبردی‌های خود را پیاده‌ کنند. 

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

ناترازی گاز طبیعی در ایران در سال ۱۴۰۲ به بحران جدی برای صنعت پتروشیمی تبدیل و منجر به عدم‌النفع ۷۰۲ میلیون دلاری این صنعت شد. 

به گزارش صنایع، ایران با داشتن دومین ذخایر گاز طبیعی جهان، در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی در زمینه عرضه و تقاضای این حامل انرژی مواجه شده است. ناترازی گاز طبیعی، به‌ عنوان اصلی‌ترین منبع تامین انرژی کشور، به ویژه در فصل‌های سرد سال، محدودیت‌های جدی را برای صنایع عمده مصرف‌کننده، از جمله صنعت پتروشیمی، به همراه داشته است. این گزارش به بررسی تاثیر ناترازی گاز طبیعی و قطعی آن بر پتروشیمی‌ها و میزان عدم‌النفع آن‌ها در سال ۱۴۰۲ می‌پردازد.

 

 تراز گاز طبیعی 

 

در سال ۱۴۰۲، روزانه حدود ۷۵۹ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تامین شده است. از این مقدار، ۲۹ میلیون مترمکعب در مرحله تولید و پالایش و ۴۵ میلیون مترمکعب در مرحله انتقال و توزیع مصرف شده‌اند. در نهایت، ۶۸۵ میلیون متر مکعب (معادل ۹۰ درصد) صرف امور گازرسانی شده که ۴۷ درصد آن به بخش خانگی و تجاری و ۲۱ درصد به صنایع عمده اختصاص دارد. صنعت پتروشیمی در این سال حدود ۷۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی مصرف کرده که معادل ۹.۵ درصد از کل گاز تامین شده است.

حاشیه سود پتروشیمی‌ها به‌ طور مستقیم با سهم گاز در سبد خوراک آن‌ها مرتبط است. پتروشیمی‌های تولیدکننده اوره و متانول به‌ ویژه تحت تاثیر ناترازی گاز قرار دارند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که میانگین حاشیه سود عملیاتی پتروشیمی‌های متانول‌ساز و اوره‌ساز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ کاهش یافته است. این کاهش به‌ دلیل افت قیمت محصولات و افزایش هزینه‌ها، به‌ علاوه قطع گاز طبیعی، بود.

 

محدودیت و قطعی گاز طبیعی منجر به توقف تولید و کاهش عرضه محصولات و در نتیجه عدم‌النفع پتروشیمی‌ها شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که پتروشیمی‌های اوره‌ساز در ماه‌های سرد سال، عدم‌النفع بیشتری (۱۸۹ میلیون دلار) نسبت به پتروشیمی‌های متانول‌ساز (۱۲۵ میلیون دلار) داشته‌اند. در مجموع، عدم‌النفع صنعت پتروشیمی از قطعی گاز در سال ۱۴۰۲ به ۷۰۲ میلیون دلار رسیده است.

 

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

 

 

 

 در سال جاری هفت محصول ارتقاء یافته وارد بازار خواهد شد. علاوه بر آن دو محصول پروژه‌های K125 و TF21 نیز در حال توسعه است که یقینا مورد توجه و پسند مشتریان قرار خواهد گرفت. این دو محصول در ابتدا و نیمه نخست سال آینده وارد بازار خواهند شد.
محصول پروژه TF21، خودرویی است در کلاس ابعادی B که با امکانات مدرن و پیشرفته و در کلاس روز جهانی و با ظاهری بسیار زیبا و طیف رنگی متعدد تولید و عرضه خواهد شد. زمان طراحی تا تولید این خودرو در مجموع 18 ماه تعیین شده که اتفاقی بی نظیر در صنعت خودروی داخلی است و از این منظر نیز کاملا قابل رقابت با صنایع خودروسازی دنیاست.

مدیرعامل ایران خودرو گفت: با خودروهای جدید، تنوع بخشی مناسبی به محصولات خواهیم داد و سبب رضایتمندی مشتریان خواهد شد.ا بیان اینکه جان‌باختگان حوادث رانندگی، قربانیان بی‌صدای بی‌کیفیتی راه و خودروها هستند، گفت:‌ در سال‌های اخیر، شاهد افزایش چشمگیر تصادفات رانندگی در ایران و به تبع آن، جانباختگان و مجروحان این حوادث ناگوار بوده‌ایم. آمارها نشان می‌دهد که در بسیاری از این تصادفات، کیفیت پایین خودروهای تولید داخل نقشی اساسی داشته است. متاسفانه، صنعت خودروسازی ایران به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و عدم به‌روزرسانی تکنولوژی، از تولید خودروهای باکیفیت بالا فاصله زیادی گرفته است. استفاده از قطعات بی‌کیفیت، مونتاژ نامناسب و عدم انجام تست‌های استاندارد، منجر به تولید خودروهایی شده که دارای نقص فنی متعددی هستند. این نقص‌ها می‌توانند شامل مشکلات ترمز، فرمان، سیستم تعلیق، موتور و سایر بخش‌های حیاتی خودرو باشند.

خطیبی همچنین برنامه ایران خودرو برای سال جاری را تولید 750 هزار دستگاه خودرو شامل 725 هزار دستگاه سواری و 25 هزار دستگاه خودروی تجاری و سنگین اعلام کرد.

وی افزود: با افزایش قابل توجه تولید، فرآیند قرعه کشی به عنوان یکی از دغدغه های جامعه رفع خواهد شد که پیش بینی می شود ظرف سه ماه آینده به این سمت حرکت کنیم.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو درباره خودروهایی که از خط تولید خارج خواهند شد نیز اضافه کرد: دو محصول سمند و 405، از مدار تولید خارج خواهند شد.در پایان علت حذف این محصولات را قدیمی بودن آن دانست و خاطرنشان کرد: دو محصول سمند و 405، کم‌ترین رضایتمندی را میان مشتریان ایران خودرو براساس شاخص های رضایت مشتری دارند، هدف ایران خودرو تولید خودروهای روز و با امکانات بیشتر و در نهایت افزایش رضایتمندی مشتریان است

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

عوامل متعددی در حوزه صنعت خودروسازی وجود دارد که از جنبه مدیریتی قابل بررسی است:

  • اشتغال
  • تولید
  • فناوری
  • رقابت

یکی از نخستین عوامل در این حوزه بحث اشتغال است. اینکه خودروسازی یک صنعت اشتغال‌زا در دنیا است حقیقتی غیرقابل کتمان است. در ایران نیز از همین منظر از این صنعت بسیار دفاع می‌شود. از سوی دیگر در زنجیره تامین صنایع خودرویی کسب‌وکارهای بسیار زیادی فعال هستند. پرسش کلیدی آن است که بهتر نیست به‌جای تولید خودرو بر صنایع و کسب‌وکارهای کوچک زیربنایی این صنعت تمرکز شود؟

صنعت خودروسازی وارد مرحله جدیدی از حیات خود شده است که در آن رقابت در بازار حرف اول را می‌زند. فضای صنایع خودروسازی در جهان به قدری رقابتی شده که هر روز یکی از شرکت‌های بزرگ در این عرصه از میدان خارج می‌شود. همچنین شرکت‌های خودروسازی برای افزایش رقابت‌پذیری مداوم در حال ادغام هستند یا به مهندسی مجدد فرایندها و ساختار خود می‌پردازند. از این منظر مدیریت بازاریابی و رقابت‌پذیری نقش مهمی در این صنعت ایفا می‌کند.

از سوی دیگر تحولات در حوزه فناوری، شیوه تولید و امکانات خودروها را به شدت متحول کرده است. تحول دیجیتال در عرصه صنعت خودروسازی بسیار بااهمیت است و اینترنت اشیا شیوه تولید و امکانات تولید را حت تاثیر قرار داده است. بنابراین مدیریت تولید و مدیریت فناوری اطلاعات نیز دیگر عرصه‌های اثرگذار بر صنعت خودروسازی هستند. نظر به اهمیت این صنعت در مطالعات پژوهشگران مدیریت، در این مقاله کوشش می‌شود تا به تعریف، تاریخچه و کلیات صنعت خودروسازی در ایران و جهان اشاره شود.

اگرچه این صنعت به عنوان یک مدل کسب و کار تغییر چندانی نکرده اما محصولات آن تغییرات زیادی داشته است. واقعیت آن است که خودروهای امروزی همان ویژگی‌های اولیه را دارند یعنی یک وسیله نقلیه‌ بدون اسب، که کارل بنز و گاتلیب دایملر در دهه ۱۸۸۰ طرح آن را در سر داشتند – چهار چرخ، وزن پایین، سرعت مناسب – اما واقعیت این است که تغییرات ایجاد شده بنیادی هستند.

غم انگیز است که هنوز استراتژی معینی برای صنعت خودروی ایران وجود ندارد. دوره انحصار در صنعت خودرو توسط خودروسازان داخلی و به ویژه دولتی به سر می رسد و دوران شکستن مرزهای تجاری فرارسیده است، اما در این احوال همچنان خودروسازان ما چون کبک سر در برف دارند و خاطرات طلایی عصر مونتاژ و انحصار را در رویاهای آینده شان می پرورانند. ایران همچون جزیره ای در حال پیوستن به خشکی است. با پیوستن به خشکی بی گمان ناقوس مرگ بسیاری از خودروسازان به ویژه آنهایی که هنوز در آستانه افتتاح هستند به صدا در می آید. در شرایطی که مزیت هایی نسبی ما در صنعت خودرو هنوز به درستی و شفافیت تعریف نشده است.

 

 

 

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

 

 

 

 

 

 

فداکاری های صنعتگران و معدن کاران خلاق، با انگیزه و پرتلاش این مرز و بوم است، با امید به اینکه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، شاهد بالندگی بیشتر صنعت و معدن، توسعه صنعتی و بهره برداری بهینه از معادن استان باشیم. روز ملی صنعت و معدن فرصت ویژه ای است برای تکریم و تجلیل از پیشگامان عرصه تولید که این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

بدون تردید توسعه صنعتی کشور مرهون تلاش ستودنی و قابل تحسین صنعت کاران و معدن کارانی است که باورمندانه ، با آگاهی و همت و اراده مثال زدنی و باوجود محدودیت ها و کمبودها، برای اعتلای صنعت، رشد اقتصادی و تعالی نام ایران و ایرانیان اهتمام می ورزند و دهم تیرماه که به نام روز صنعت و معدن نام گذاری شده،

بهانه ای برای معرفی دستاوردهای انقلاب مقدس جمهوری اسلامی در حوزه صنعت و معدن و قدردانی از تلاشگران این عرصه است.موفقیت های بی بدیل تلاشگران این حوزه نشان از توسعه و پیشرفت چشمگیر فرزندان برومند این سرزمین دارد. هرساله، روز ملی صنعت و معدن را که روز ارج نهادن دولت و ملت به تلاش جهادگران عرصه صنعت و معدن است را به همه تلاشگران، کارآفرینان، مدیران و کارکنان این عرصه تبریک می گویم . رای دسترسی سریع به تازه ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.

محوریت رونق تولید ملی، برای رفع موانع موجود، بستر مناسبی برای تحقق اهداف سند چشم انداز است. امیدوارم با اتکال به الطاف لایزال الهی، تلاش و همدلی و همت بلند صنعتگران و معدنکاران استان، شاهد رونق هر چه بیشتر در عرصه تولید و تجارت استان باشیم.

بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا که صنعتگران پر تلاش ایران به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

 

 

 

هوش مصنوعی یک فناوری درحال تحول است که مزایای اقتصادی و اجتماعی بسیار بزرگی برای آینده ترسیم کرده است. این فناوری ظرفیت آن را دارد که در نحوه زندگی، کار، یادگیری و اکتشاف و تعامل انسان‌ها در جهان تحول ایجاد کند.

 هوش مصنوعی( AI)به‌عنوان یک حوزه فناورانه نوظهور مورد توجه روزافزون قرار گرفته است.هوش مصنوعی در دهه‌های متوالی موضوع مطالعه محققان فلسفی و علمی بوده و یکی از مهمترین و بحث برانگیزترین موضوعات پژوهشی روز جهان است. گستره موضوعاتی که هوش مصنوعی را در برمی گیرد بسیار وسیع و متنوع است.

این گستره بازه ای از ابداع ماشین‌هایی با توانایی اندیشیدن تا طراحی الگوریتم‌های جستجوی مورد استفاده در بازی‌ها را شامل می‌شود. در واقع هوش مصنوعی به تفکر یا هوشمندی ماشین‌هایی مانند کامپیوترها اطلاق می‌شود.

هوش مصنوعی، شاخه‌ای از علوم رایانه محسوب می‌شود و از سه مقوله علمی با عناوین شبکه‌های عصبی، سیستم‌های استدلال فازی و الگوریتم ترکیب یافته است. هدف هوش مصنوعی، نزدیک سازی رفتار و پاسخ یک سامانه رایانه‌ای به الگوهایی است که انسان براساس آنها رفتار می‌کند.

مهمترین اهداف متخصصان هوش مصنوعی، تولید ماشین‌هایی است که دارای احساسات بوده، توانایی تعمیم و کاربست تجربیات گذشته در شرایط مشابه جدید را داشته و قادر به گسترش دامنه دانش وتجربیات خود باشند.

امروزه این رشته از علم درحوزه های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد که عبارتند از: پزشکی، علوم هوافضا، اکتشافات، تسلیحات نظامی، پیش بینی وضع هوا، نقشه برداری و شناسایی عوارض، تشخیص صدا، تشخیص گفتار، تشخیص دست خط، بازی‌ها و نرم افزارهای رایانه‌ای همچنین هوش مصنوعی، شاخه‌های متنوعی دارد، از جمله شبکه‌های عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و بینایی ماشین، الگوریتم‌های تکاملی، سیستم‌های خبره، یادگیری ماشین، داده کاوی، پردازش زبان طبیعی، بازشناسی گفتار و بسیاری از حوزه‌های دیگر.

جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید علم در هوش مصنوعی در رتبه ۱۵ و در استفاده از هوش مصنوعی در زندگی رتبه ۷۷ را دارد به نظر می رسد

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کارخا

 

ایزوگام شرق دلیجان یکی از شرکت های فعال کشور در زمینه تولید انواع عایق رطوبتی است که در استان مرکزی و در شهرستان دلیجان فعالیت میکند. این مجموعه تولیدات خود را به تمام نقاط کشور ارسال می کند.
ایزوگام دلیجان اصل از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت تولید و ساخته می شود و این محصولات به تمام نقاط کشور ارسال و توزیع شده و در نمایندگی ها و پروژه های بزرگ مشارکت دارد.

یکی از مواردی که امر ساختمان سازی ،ایجاد استخر و غیره مورد توجه مهندسان قرار می گیرد بحث استفاده از یک عایق رطوبتی با کیفیت در این موارد است که ایزوگام شرق دلیجان یکی از برند ها در این زمینه نیز است.
کارخانه ایزوگام شرق دلیجان با دارا بودن ازمایشگاه های کنترل کیفیت بر کیفیت محصولات خود نظارت می کند. شرکت ایزوگام شرق دلیجان، توانسته است با توانمندی خود در زمینه تولید با کیفیت صادرات به کشور های همسایه داشته باشد.

کارخانه ایزوگام شرق دلیجان با شناسایی بازارهای خارجی باعث ایجاد اشتغال بیشتر جوانان کشور شده است. این کارخانه نیز برای فروش محصولات خود از فروش آنلاین اینترنتی ایزوگام در فضای اینترنت استفاده کافی را برده است.

کارخانه ایزوگام هیرمان با تولید ایزوگام طوفان شرق دلیجان و تولید انواع دیگر عایق رطوبتی توانسته است پاسخگوی نیاز موجود بازار به این محصولات در زمینه ساخت و ساز مسکن و دیگر موارد مرتبط این حوزه باشد.
در کارخانه ایزوگام دلیجان محصولات زیر تولید می شوند:

  • ایزوگام پودری
  • ایزوگام تک لایه روکش دار
  • ایزوگام دولایه فویل دار
  • ایزوگام طرح دار رنگی
  • ایزوگام های پلاستیکی و الاستیکی و الاستومری

در کارخانه ایزوگام شرق دلیجان برای تولید انواع ایزوگام عایق رطوبتی از موادی مثل پلی استر و قیر پالایش شده استفاده می شود.

عایق رطوبتی ایزوگام به دو صورت تک لایه و دو لایه با ضخامت های متفاوت تولید و عرضه می شود. ایزوگام طوفان شرق دلیجان با پایبندی به اصول مشتری مداری اقدام به مشاوره قبل از خرید به صورت رایگان نیز کرده است.

  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

دریافتصنعت، به تولید کالاها و خدمات در یک اقتصاد گفته می‌شود.منبع اصلی درآمد یک گروه یا شرکت نشان دهنده صنعت مربوط است.

اگر تمام فعالیت‌های اقتصادی که با تولید کالا و خدمات با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات ساخته دست بشر سروکار دارند را به عنوان یک کل تصور کنیم، هرصنعت، زیرمجموعه‌ای از این کل است که عده فراوانی از فعالیت‌های مشابه را شامل می‌شود.

تعریف مهم برای صنعت: به مجموعهٔ تمام یگان‌هایی که در تولید، توزیع یا مصرف یک فراورده یا یک دسته از فراورده‌های مشابه فعالیت می‌کنند، «صنعت» گفته می‌شود..

تعریف «صنعت»

در مورد تعریف دقیق «صنعت»، اختلاف نظرهای کثیری وجود دارد. صنعت دارای تعریف‌ها و تعبیرهای متفاوتی است که براساس جایگزین‌پذیری فراورده‌ها، فرایند تولید و محدوده‌های گیتا شناختی ارائه شده‌اند؛ مثلاً مایکل پورتر، صنعت را چنین تعریف می‌کند: «صنعت، عبارت اند از گروه شرکت‌هایی که فراورده‌های آنها جایگزین نزدیکی برای هم می‌باشند.»

گروه های صنعتی:

با توجه به تعریف‌های گوناگونی که در مورد صنعت ارائه شده است،گروه های صنعتی ممکن است با استفاده از روش‌های گوناگونی در کنار یکدیگر تقسیم‌بندی شوند. برای مثال گروه‌های صنعت تعریف‌شده در «بورس اوراق بهادار تهران» به شرح زیر می‌باشند:

  • استخراج زغال سنگ؛
  • کشاورزی، دامپروری و خدمات وابسته به آن؛
  • استخراج کانی های فلزی؛
  • استخراج سایر معدنها؛
  • نساجی؛
  • دباغی، پرداخت چرم و ساخت انواع پاپوش؛
  • فراورده‌های چوبی؛
  • فراورده‌های کاغذی؛
  • انتشار، چاپ و تکثیر؛
  • فراورده‌های نفتی، زغال کک و سوخت هسته‌ای؛
  • لاستیک و پلاستیک؛
  • فلزهای اساسی؛
  • ساخت فراورده‌های فلزی؛
  • ماشین‌آلات و تجهیزات
  • مجله صنعتی
  • ۰
  • ۰

ارخانه مس مشگین‌شهر از دو بخش اصلی معدن و استخراج از مرحله پیش باطله خارج شده و ماهانه ۱۶۰ هزار متر مکعب کانی سنگ در کارخانه دپو می‌شود وبا ظرفیت سالانه یک میلیون متر مکعب با عیار ۲۰ درصد مس، سالانه ۱۴ هزار تن کنسانتره مس از مرحله باطله‌برداری خارج شده و تا پایان دی ماه کنسانتره تولید می‌شود با تولید مس در مشگین شهر تحولی عظیم در استان اردبیل بالاخص در شهرستان مشگین شهر ایجاد خواهد شد.

 

استاندار اردبیل در بازدید از کارخانه تولید قطعات خودرویی عنوان کرد: یکی از ظرفیت‌های ملی که داریم مجموعه حدیدمبتکران است که یک ظرفیت بزرگی بوده و هر نوع قطعات خودرویی در این مجموعه قابلیت ساخت داشته و از تکنولوژی آن بهره‌مند است و در حال حاضر ۸۰۰ نفر در آن مشغول به کار هستند و تا پایان سال ظرفیت اشتغال بیش از یک هزار نفری را داشته که با تکمیل سایر فازهای آن شاهد ظرفیت اشتغال بالای ۴ هزار نفری در این پروژه خواهیم بود.

با بهره‌برداری از این کارخانه نیز ظرفیت این معدن از یک میلیون تُن به ۷ میلیون تن انجام گیرد و مطمئنیم که این مجموعه برای آینده مشگین شهر و رفع محرومیت منطقه بسیار تاثیر گذار بوده و ظرفیت بزرگی است.افتتاح فاز اول کارخانه فولاد تولید ورق‌های فولادی بخشی از نیاز کشور به واردات ورق فولادی و کمبود کشور را رفع می‌شود و ۲۰۰ نفر در این مجموعه مشغول خواهند شد و سالانه ۱۵۰ هزار تن ورق فولادی در آن تولید خواهد شد.

ببهره‌برداری از معدن مس مشگین‌شهر تحولی شگرف در آینده منطقه به وجود خواهد آورد و با بهره‌برداری از این کارخانه معدنی بهره‌برداری از معدن مس از یک میلیون تن به ۷ میلیون تن افزایش خواهد یافت.بهره‌برداری از معدن مس مشگین‌شهر تحولی شگرف در آینده منطقه به وجود خواهد آورد و با بهره‌برداری از این کارخانه معدنی بهره‌برداری از معدن مس از یک میلیون تن به ۷ میلیون تن افزایش خواهد یافت.

  • مجله صنعتی