سفارش سئو سایت
رتبه بالای وبسایت در نتایج جستجوی گوگل منجر به افزایش بازدید سایت و افزایش آگاهی از برند خواهد شد که جلب توجه بیشتر مشتریان بالقوه و افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت که برای انجام پذیر شدن این کار ما به فرآیند سئو نیازمندیم. در واقع سئو سایت یکی از زیرمجموعه های دیجیتال مارکتینگ بوده و کلمه SEO یا بهینه سازی برای موتور های جستجو مخفف عبارت Search Engine Optimization می باشد و مجموعهای از فعالیتهایی است که در طراحی و کدنویسی سایت، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوا و لینکسازی خارجی انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم.
در واقع سئو سایت با برنامهریزی، استراتژی و فرایندهای فنی و محتوایی سبب میشود صفحههای وبسایت در صفحه نتایج موتورهای جستوجو رتبههای بالاتری داشته باشند. رسیدن به این رتبههای برتر و حفظ آنها نیاز به یک تلاش دائمی دارد چون رقبای شما نیز برای این رتبهها تلاش میکنند. پس بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستوجو، یک فرایند ادامه دار است. در ادامه با کارینا وب شما را با مراحل بهینه سازی سایت آشنا خواهیم کرد.
مراحل سئو سایت (SEO)
در دستهبندی انواع سئو، سه نوع اصلی استراتژی وجود دارد: سئو داخلی و سئو خارجی و سئو تکنیکال (فنی) که در ادامه به تعرف هرکدام خواهیم پرداخت:
1) سئو On-Page
سئوی آن پیج یا سئوی داخلی که گاها سئوی درون صفحهای هم گفته میشود عبارت است از همه اقداماتی که باید برای بهبود رتبه گوگل روی خود سایت انجام دهید. مهمترین موارد سئوی آن پیج به شرح زیر می باشد:
تحقیق کلمات کلیدی
اولین گام برای سئوی داخلی، انجام تحقیقات کلمات کلیدی برای شناسایی کلمات کلیدی است که افراد برای جستوجوی محصولات یا خدمات شما استفاده میکنند. میتوانید از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی برای کمک به شما در این امر استفاده کنید. که بهترین ابزار، خود گوگل است. عبارتهای مرتبط با کسبوکار خود را در گوگل جستوجو کنید. سپس پیشنهادهای گوگل و کلمههای کلیدی رقبا را برای شروع کار انتخاب کنید.
تولید محتوا
هنگامیکه کلمات کلیدی مورد نظر خود را شناسایی کردید، باید محتوای مرتبط با آن کلمات کلیدی تولید و منتشر کنید. محتوای شما باید آموزنده، جذاب و به خوبی نوشته شده باشد.
بهینه سازی تگ های عنوان و متا دیتا
بهینهسازی سئوی متا دیتا شامل بهینهسازی عناصر HTML مانند تگهای عنوان، تگهای هدر و توضیحات متا است تا به طور دقیق و مختصر آنچه را که صفحه در مورد آن است به موتورهای جستجو و کاربران منتقل کند. به منظور بهبود دید و مرتبط بودن صفحه در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP).
لینک سازی داخلی
لینکسازی داخلی فرایند لینک دادن از یک صفحه در وبسایت شما به صفحه دیگر است. پیوند داخلی به گوگل کمک میکند تا ساختار وبسایت شما و روابط بین صفحات مختلف را درک کند.
بهینه سازی تصاویر
تصاویر درون هر صفحه نیز باید بهینهسازی شوند. در غیر این صورت، موتورهای جستجو متوجه محتوای آنها نخواهند شد. فعالیتهایی مانند بهینهسازی نام فایل تصاویر، انتخاب تصویر با اندازههای مناسب و بهینهسازی متن جایگزین تصاویر (Image Alt Text) در این بخش از سئو انجام میشود.
طراحی مناسب برای موبایل
امروزه اکثر کاربران برای جستوجو در وب، از موبایل خود استفاده میکنند. مطمئن شوید که طراحی وبسایت شما برای موبایل مناسب است و میتوان آن را بهراحتی در دستگاههای تلفن همراه مشاهده و پیمایش کرد.
سرعت بارگزاری سریع
سرعت بارگذاری پایین میتواند بازدیدکنندگان را از ماندن در وبسایت شما باز دارد. با بهینهسازی کدها و تصاویر، مطمئن شوید که وبسایت شما به سرعت بارگذاری میشود. سرعت سایت در SEO سایت بسیار حائز اهمیت است.
بهبود ظاهر صفحه
انتشار صفحهای شامل متن و تصویر بدون تلاش برای زیباتر نشان دادن محتوا به کاربران میتواند در رتبه وبسایت اثر منفی داشته باشد. اگرچه گوگل نمیتواند صفحه را مانند انسانها مشاهده کند، روشهایی برای درک شکل صفحه و شناسایی تبلیغات و پاپآپها توسط رباتها وجود دارد که از آنها در فرآیند تعین رتبه صفحه ها بهره گرفته می شود.
2) سئو Off-Page
- ۰۳/۰۸/۱۷