مجله صنعتی

مجله صنعتی وبلاگی برای معرفی موضوعات صنعتی و معدنی است که به شما کمک می کند که به پاسخ سوالات خود برسید.

مجله صنعتی

مجله صنعتی وبلاگی برای معرفی موضوعات صنعتی و معدنی است که به شما کمک می کند که به پاسخ سوالات خود برسید.

  • ۰
  • ۰

آهن آلات در زندگی ما نقش بسیار مهمی دارند و از مهم ترین عناصر و مواد اولیه در تولید بسیاری از محصولاتی هستند که ما روزانه از آنها استفاده می کنیم. ورق های آهن نیز از مواد مهمی هستند که از آهن آلات تولید می شوند و کاربرد های بسیار زیادی در صنایع مختلف دارند. ورق های سیاه نمونه ای از ورق های آهن هستند که در ادامه این مطلب از وب سایت ثامن تجارت قصد داریم درباره آنها بیشتر توضیح دهیم تا به طور کامل با قیمت ورق سیاه، قیمت پلیت 86 میل، 10 میل و 15 میل آشنا شوید.

معرفی محصول پر فروش بازار: ورق سیاه

دو روش نورد گرم و سرد دو روش اصلی تولید ورق های آهن هستند و به ورق های ساخته شده از طریق فرایند نورد گرم (Hot Rolling) که در دمای بالاتر از 930 درجه سانتی گراد تحت عملیات نورد فشاری قرار می گیرند و تولید می شوند، ورق های سیاه یا Hot rolled Mild Steel گفته می شود.

ورق های سیاه که از رایج ترین محصولات تولیدی کارخانجات بزرگ فولاد هستند، انواع بسیاری گسترده ای در نوع فولاد، ضخامت و ابعاد دارند و به دلیل کاربرد های بسیار زیادشان در حجم زیادی تولید می شوند. انواع ورق های سیاه نیز شامل ورق های سیاه رول شده (کویل یا کلاف) و ورق سیاه فابریک یا شیت هستند که در نوع تولید و برخی از مشخصات دیگر با یکدیگر متفاوتند.

معرفی محصول پر فروش بازار: ورق سیاه

قیمت ورق سیاه در ثامن تجارت

یکی از مهم ترین موضوعاتی که تولید کنندگان و مهندسان عمران در خرید محصولات و مواد اولیه برای پروژه یا محصول خود به آن دقت می کنند، این است که قیمت پلیت 86 میل، 15 میل و 10 میل، ورق سیاه ۲.۵ میل چقدر است؟ هر چه قیمت این مواد پایین تر باشد، باعث می شود که هزینه های تولید نیز پایین بیاید و به همین صورت، محصول نهایی نیز با قیمت کمتری در اختیار مشتری قرار می گیرد. در نهایت سود تولید کنندگان نیز بیشتر می شود.

اگر برای تولید محصولات مختلف کارخانه خود یا برای پروژه های عمرانی و ساختمانی خود به ورق های سیاه نیاز دارید، می توانید خرید این محصول را در ثامن تجارت، مرجع خرید اینترنتی آهن آلات انجام دهید و بدون نگرانی، این محصول را با بالاترین کیفیت و قیمت روز خریداری فرمایید تا از وزن ورق سیاه مطلع شوید.

به نقل از ویکی پدیا درمورد ورق های فلزی :

ورق فلزی (به انگلیسی: Sheet Metal) یا به‌طور خلاصه ورق، یک صفحه صاف و تخت فلزی است که توسط فرایندهای صنعتی نازک شده‌است و ضخامت کمی دارد.[۱] ورق‌کاری (به انگلیسی: Sheet metal Working) به مجموعه عملیاتی اطلاق می‌شود که به منظور فرم دادن ورق‌ها انجام می‌گیرد. ورق یکی از گونه‌های اصلی توزیع فلز است که در فلزکاری کاربرد فراوان دارد و می‌توان آن را به اشکال مختلف برش داد و خم کرد. اجزا و قطعات روزمره بسیاری توسط فرایندهای ورقکاری از ورق‌های فلزی ساخته شده‌اند. ضخامت ورق‌های فلزی می‌تواند بسیار متفاوت باشد؛ به ورق‌های خیلی نازک فویل گفته می‌شود.[۱] و به ورق‌های با ضخامت بیش از ۶ میلیمتر، پلیت یا «فولاد ساختمانی» گفته می‌شود.

جدول وزن ورق سیاه

ردیف طول (میلی متر) عرض (میلی متر) ضخامت (میلی متر) وزن هر شیت ورق سیاه (کیلوگرم)
1 2000 1000 2 32
2 2500 1250 2 50
3 6000 1500 3 212
4 6000 1500 4 283
5 6000 1500 5 3533
6 6000 1500 6 424
7 6000 1500 8 657
8 6000 1500 10 707
9 6000 1500 12 848
10 6000 1500 15  

محاسبه وزن ورق سیاه

جهت محاسبه وزن ورق آهن یا ورق سیاه باید از فرمول حجم ضرب در چگالی استفاده شود که استفاده از این فرمول محدودیتی نخواهند داشت. در صورتی که چگالی فلزات مربوطه را داشته باشید می توانید وزن آن ها را با استفاده از فرمول ها به دست آورید. در ادامه مثالی بر فرض چگالی آهن خواهیم زد:

چگالی آهن برابر ۷.۸۶ گرم بر سانتی متر است که به طور مثال ورقی با ابعاد ۱*۱*۱ داریم که برای به دست آوردن وزن ورق در ابعاد ذکر شده باید حجم در چگالی آهن ضرب شود. در نظر داشته باشید که عدد نهایی به دست آمده نشان دهنده وزن خواهد بود.

نکته: فرمول محاسبه وزن ورق آهن برای انواع ورق هایی نظیر ورق سیاه، استیل، گالوانیزه و سیاه یکی خواهد بود به شرطی که عدد چگالی هر یک از انواع ورق های نام برده را داشته باشید.

  • چگالی آهن: ۷.۸۶
  • چگالی آلومینیوم: ۲.۷
  • چگالی استیل: ۷.۸۴

محاسبه وزن ورق آهن

قیمت ورق سیاه برش خورده

ورق سیاه برش خورده از دسته ورق های فولادی هستند که مطابق با اندازه های مورد نیاز مشتری نیز برش داده می شوند و در صنایع مختلفی نظیر خودرو سازی، ساخت قطعات و… کاربرد دارند. از سری مزایای خرید ورق سیاه برش خورده این است که قابلیت انعطاف پذیری با اندازه و سایز های مختلف را دارند که مسلما این ویژگی مثبت به دلیل خرید ورق سیاه برش خورده خواهد بود. مسلما قیمت ورق سیاه برش خورده بر اساس ابعادی که دارند تخمین زده می شوند که در صورت خرید این نوع ورق می توانید قیمت محصول را با فرمول مربوطه نیز به دست آورید.

وزن ورق سیاه دو میل

ورق سیاه دو میل دارای طول ۲۵۰ سانتی متر بوده و ضخامتی ۲ میلی متری نیز دارند. در مقابل آن، وزن محصول حدود ۵۰ کیلوگرم است.

همچنین در جداول استاندارد سازی وزن و سایز این محصول، ورق سیاه ۲ میل دارای طول ۲ متر بوده و عرض آن برابر ۱ متر و ضخامت ۲ میلی متری دارند که در نهایت وزن آن معادل ۳۲ کیلوگرم می شود.

وزن ورق سیاه دو میل

قیمت ورق سیاه روغنی

قیمت ورق سیاه روغنی بر اساس نوع و ابعادی که دارند، تخمین زده خواهند شد. مسلما عوامل زیادی هستند که روی قیمت آهن آلات ساختمانی تاثیر می گذارند که اصلی ترین آن، نرخ تورم و گرانی ها خواهد بود. اما موضوع حائز اهمیت این است که واسطه ها نیز در این میان سبب گران شدن قیمت محصولات نام برده خواهند شد، چرا که در این میان هر یک از واسطه ها می خواهند درصدی از فروش محصولات را به خود اختصاص دهند که برای حذف واسطه ها تنها خرید مستقیم از درب کارخانه پیشنهاد می شود.

قیمت ورق سیاه صادراتی

قیمت ورق سیاه صادراتی وابسته به کشور مبدا و مقصد، حجم سفارشات و شرایط بازار متغیر خواهد بود. اغلب به دلیل تغییرات مداوم در بازار جهانی فلزات، نمی توان به صورت دقیق قیمت روز ورق سیاه صادراتی را تخمین زد و شما مشتریان جهت اطلاع از قیمت انواع ورق می توانید با کارشناسان فروش فعال بازرگانی ثامن تجارت ارتباط بر قرار کنید و از قیمت ورق سیاه صادراتی مطلع شوید.

کاربرد های ورق سیاه

ورق سیاه در موارد زیر کاربرد دارد:

  • تولید ورق، پانج و تسمه
  • صنایع فلزی سنگین
  • در صنعت خودرو برای ساخت رینگ چرخ یا قطعات دیگر
  • تانکر سازی و مخازن و لوله های نفتی
  • تجهیزات کشاورزی
  • صنعت کشتی سازی برای مخازن آب
  • گاردریل و تجهیزات ترافیکی
  • مصالح ساختمانی مانند آبگرمکن، انواع پروفیل و تیرآهن ها

کاربرد های ورق سیاه

تفاوت ورق سیاه با دیگر ورق های فولادی

یکی از تفاوت های آشکاری که در ورق سیاه در مقایسه با دیگر ورق های فولادی مشاهده می شود در این است که ظاهر و رنگ این دو ورق با یکدیگر متفاوت می باشد. همانطور که در عکس ورق سیاه قابل مشاهده است، مشاهده کرده اید که این ورق ها دارای رنگی سیاه و مات می باشند و بر خلاف آن نیز ورق های روغنی و گالوانیزه، روغنی و براق هستند. کاربرد ورق سیاه در صنایع مختلف متفاوت و بسیار زیاد است. در ادامه به بیان تفاوت ورق سیاه با دیگر ورق های فولادی می پردازیم.

ورق سیاه

تفاوت ورق سیاه و ورق روغنی

ورق سیاه با فرایند نورد گرم به تولید می رسد، اما ورق روغنی با فرایند نورد سرد تولید می شود که ورق های سیاه عموما دارای ضخامت های متفاوتی هستند. ضخامت ورق سیاه از ۱ میلیمتر تا ۱۵ میلیمتر به بالا می باشد که برای حالت رول از ۱۶ میلی متر به بالا حالت فابریک دارند. در حالی که ورق های روغنی دامنه ضخامتی ۰.۳ تا ۳ میلیمتر را پوشش می دهند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه ورق سیاه ۳ میل چیست کلیک نمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر: تفاوت نورد سرد و گرم

تفاوت ورق سیاه با ورق گالوانیزه

برای تولید ورق سیاه مرحله گالوانیزاسیون یا آبکاری وجود ندارد. ورق گالوانیزه در برابر خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم است در صورتی که بر روی ورق سیاه بلافاصله لایه ای اکسیدی تشکیل می گردد. مسلما قیمت ورق سیاه با دیگر ورق ها متفاوت می باشد و از این رو شما می توانید در سایت ثامن تجارت از کارشناسان فروش بخواهید تا نمودار قیمت ورق سیاه را در اختیار شما قرار داده تا از قیمت روز مطلع گردید.

منبع: https://samentejarat.com/color-stainless/sheet/

  • ۰۳/۰۱/۱۴
  • مجله صنعتی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی